2022 TUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına Göre Hamidiye Tıp Fakültesine Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler!..

09-05-2022

2022 Yılı 1. Dönem Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Yerleştirme Sınavı Sonucuna göre Hamidiye Tıp Fakültesini kazananların müracaatları, Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanlığınca (İSTANBUL) kabul edilmektedir.

İstenilen Belgeler 17 Mayıs 2022 Günü Mesai Bitimine Kadar İlgili Birimlere Şahsen Teslim Edilecektir.

1. Dilekçe (EK-1)

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3. İkametgâh İlmühaberi

4. Aile Nüfus Kayıt Örneği

5. Diploma veya Mezuniyet Belgesi

6. TUS Yerleştirme Sonuç Belgesi

7. Personel Bilgi Formu (EK-2)

8. Tıp Tescil Numarasını Gösteren Belge (turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-doktor-bilgi-bankasi adresinden alınabilir)

9. Altı (6) Adet Fotoğraf

10. İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Lisede Hazırlık Okumuş İseler Okul Müdürlüğünde Alınmış Belge

11. Mal Bildirim Beyannamesi Formu (EK-3) (Tek Sayfada Arkalı Önlü Olacak Şekilde, Kapalı Zarflı Teslim Edilecek)

12. Aile Durum Belgesi (EK-4)

13. Aile Yardım Belgesi (Ek-5)

14. Halen Herhangi Bir Kamu Kurumunda Çalışanlar veya Daha Önce Herhangi Bir Kamu Kurumunda Çalışmış Olanlar İçin Onaylı Hizmet Belgesi (Çalışılmış Olan İlgili Kurumdan Alınması gerekmektedir.)

15. Adli Sicil Belgesi

16. Devlet Memurları Etik Sözleşmesi (EK-6)

17. Herhangi Bir Vakıfbank Şubesinden Açılmış Maaş Hesap Numarası

18. Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü “Devlet veya Özel” Hastanelerden Heyet Raporu)