SBÜ Ailesi geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi geleneksel iftar programı Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün ev sahipliğinde Tarım ve Orman Bakanı Sn. Vahit Kirişçi, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Gerek, Prof. Dr. Kemalettin Aydın, akademik ve idari çalışanlarımız ile öğrencilerimizin katılımlarıyla Gülhane Külliyemizde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında kısa bir konuşma yapan Tarım ve Orman Bakanı Sn. Vahit Kirişçi, Ramazanın manevi ikliminde SBÜ ailesiyle aynı iftar sofrasında bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.
Öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Bakan Kirişçi, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e kendilerini misafir ettikleri için teşekkür etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl de yaptığı kısa konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade ederek sağlık ve huzur içinde tekrar Ramazana erişme temennisinde bulundu.
Okunan ezanın ardından davetliler hep birlikte iftar yaparak dua etti.

27-04-2022