Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne Erasmus Hibe desteği!

2022 yılı Erasmus+ Programı Ana Eylem 2: İş Birliği için Ortaklıklar (KA220-HED) hibe dağıtım sonuçları ilan edildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan GÜVEN partnerliğinde ve Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Fakültesinde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin ÜVET koordinatörlüğünde başvurulan “Save Life: Reorganizing Basic/Advanced Life Support Training Through the Use of Innovative Digital Materials” adlı proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Medical University Sofia (Bulgaristan), Ss. Cyril and Methodius University in Skopje (Makedonya), Politechnika Slaska (Polonya), Higher State Educational Establishment of Ukraine ''Bukovinian State Medical University” (Ukrayna), Panepistimio Thessalias (Yunanistan), RQ Consultancy Ltd. Co. (Türkiye) gibi ortakların yer aldığı proje kapsamında acil eğitim alanlarının haritalanması ve e-öğrenim stratejisi geliştirilmesi amaçlanmaktadır. 15.12.2022 - 14.12.2024 tarihlerinde devam edecek olan proje, 250.000 Euro hibeyi kazandı.

Üniversitemizin akademik hedeflerine uluslararası alanda katkı sağlayan projede emeği geçen hocalarımızı tebrik ederiz.

14-02-2023