HABERLER
X

Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesinin ilk mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesinin ilk mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi orta bahçede gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz, üniversite yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçilen törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni çok köklü ve büyük bir aile olduğunu ve mezunlarımızın da artık bu büyük ailenin birer parçası olduklarını söyledi.

Mezunlarımıza ve ailelerine seslenen Prof. Dr. Cevdet Erdöl, “Sevgili mezunlarımız, her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Sizlerin başarısı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri gururlandıracaktır. Kıymetli veliler, evlatlarınızı kucağınıza aldığınız andan itibaren üzerine titreyerek, her türlü kötülükten koruyarak, büyük emek vererek özenle yetiştirdiniz, üniversitemize ve bizlere emanet ettiniz. Artık göz bebeğiniz olan evlatlarınızı hayat yolculuğunda yer alması için üniversitemizden uğurlama vakti geldi. Üniversitemizin mezuniyetlerde yaşadığı mutluluğun arkasındaki en büyük destekçimiz siz değerli velilerimizsiniz. Tüm mezunlarımız adına sizlere teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi canı gönülden kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerimizi eğiten akademisyenlerimize de teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Cevdet Erdöl, sözlerini mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek tamamladı.

Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesinin akademik ve idari personelinin özverili çalışmaları sonucunda yetiştirdikleri donanımlı öğrencileri mezun etmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Karakoç, “Değerli mezunlarımız, önünüzde kendiniz aileniz ve ülkenize karşı sorumluluklarınız olduğunu biliyorsunuz. Her son yeni bir başlangıçtır düşüncesiyle kariyer basamaklarınızı hızla tırmanacağınıza eminiz. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı ve toplumsal katkı, aileniz kadar Sağlık Bilimleri Üniversitesini de onurlandıracaktır.” dedi.

Toplumun mezunlarımızdan en önemli beklentisinin bundan sonraki yaşamlarında karşılarına çıkacak tüm zorlukları aldıkları eğitim ile analiz ederek aşmaya çalışmak olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yunus Karakoç, mezunlarımızın bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan ailelerine ve Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeline teşekkürlerini iletti.

Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Büyükkayhan’da konuşmasına mezunların bugüne gelmesinde emeği geçen ailelere ve öğretim üyelerine teşekkür ederek başladı. Prof. Dr. Büyükkayhan, “4 yıllık bir eğitimin ardından mezun oluyorsunuz. Yeni bilgiler öğrenme arzunuzu temel ilke olarak yaşatmanızı umuyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerimize temsili diplomaları akademisyenlerimiz tarafından takdim edildi.

Diplomalarını alan öğrencilerimizin, keplerini havaya atması ve fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

22-06-2022

Haber Galerisi