HABERLER
X

SBÜ Bakırköy Dr Sadi Konuk SUAM Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Uzmanlık Eğitimi Akredite Edildi

Uzmanlık eğitim programı ile ilgili gerekli koşulları karşılayan SBÜ Bakırköy Dr Sadi Konuk SUAM Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği’mize Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (EKMUD) tarafından “Program Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” verildi.  

Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (EKMUD) “Akreditasyon kriterlerine uygunluk” incelemesi aşamasını takiben, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği’ne ziyaret ve denetim gerçekleştirdi.
Yapılan değerlendirme sonucunda “SBÜ Bakırköy Dr Sadi Konuk SUAM Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği” kendi alanında Eğitim Yeterlik Kurulunun belirlediği Tıpta Uzmanlık Eğitimi ile ilgili koşulları başarıyla karşılamış ve beş (5) yıl süreyle geçerli olmak üzere Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ YETERLİK BELGESİ / AKREDİTASYON BELGESİ almaya hak kazanmıştır.


Tıpta uzmanlık eğitimi yeterlik belgesi almaya hak kazanan SBÜ Bakırköy Dr Sadi Konuk SUAM Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğimizi tebrik eder, Klinik Eğitim Sorumlusu ve öğretim üyemiz Prof. Dr. Kadriye KART YAŞAR ve emeği geçen eğitim görevlisi, öğretim üyesi, uzman, asistan ve çalışanlarını Türkiye’deki Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Eğitiminin standardize edilmesine vermiş oldukları destek için teşekkür ederiz.

10-05-2023